Teamet

Mamma LottaLotta Karlsson-Palm

Lottas hjälp i stallet och med hästarna är oumbärlig. Hennes intresset för hästar fanns som liten med väcktes på nytt när döttrarna började tjata om häst och få börja rida på ridskolan. Hon sitter som distriktsledare för ponnyfälttävlan på Västergötlands Ridsportförbund och är ledamot i Ljuslingsbackens fälttävlansförening.


Pappa GöranGöran Karlsson

Göran är den som står för traktorkörningen på gården, behöver en ny ensilagebal köras in eller paddocken sladdas är det han som kommer körandes. Hästskötsel håller han inte på med i så stor utsträckning, förutom på tävling då det många gånger är han som följer med mig och där är han en klippa. Även pappa är med i Ljuslingsbackens fälttävlansförening. Mamma och pappa är mina största sponsorer (och supporers) och har gjort min satsning inom sporten möjlig.


Syster AnnaAnna Göransdotter

Anna gör en satsning inom körsporten med ponnyn Cavalier. Med den nu pensionerade Miro deltog hon bl.a. i SM och NM i körning. Anna rycker in med stallhjälp när jag är iväg på tävling.


Webmaster DanielDaniel

Min systers sambo. Daniel är den som står för arbetet med hemsidan. Han har en syster som håller på med banhoppning men har i övrigt inte stor erfarenhet av hästar. Men med ett stort intresse och engagemang har han goda förutsättningar att bli en duktig groom till Anna och Calle.


Tränare Magnus ÖsterlundMagnus Österlund

Det är hos Magnus jag har skolats och fått erfarenhet i hur den unga hästen ska utbildas. Magnus verksamhet består till största delen av utbildning av hingstar och därav har jag erfarenhet av hingsthantering.